vrijdag 5 december 2008

VERBINDING BRABANTKunst en cultuur inspireert! Door Brabant loopt een fijnmazig net van kunst en cultuur. Tal van instellingen en zonder dat zij of wij zich daar bewust van zijn, maken we een start met het in kaart-brengen van deze rijkdom. In Brabant ligt een bijzondere kunst- en culturele infrastructuur: Musea, theaters, kunstruimtes, concert-podia en nog veel meer andere bijzondere plekken, die wij gaan ontdekken. Gaan zien wat er waar te zien, luisteren naar dat wat te horen valt en beleven wat er te ervaren is.

Op ARTMAZE BRABANT laten wij u hier kennis mee maken en zoeken we die plaatsen op. Hier vertellen we wat voor bijzondere dingen er gaande zijn en zullen we u hierbij betrekken. Trekt u maar vast uw cirkel met twintig, dertig, vijftig, tachtig of honderd kilometer als straal. In elke cirkel past een kunst verhaal.

Be amazed on Artmaze!Wordt vervolgd... met de vijf W's van wie, wat, waar, wanneer en waartoe door heel Brabant.Foto bijschrift:
foto 1. De bonte krab gang, een reconstructie uit 1996 Chiel Jansen en Ad Willemen, T-Podium/ foto 2. Detail uit Maria Eichhorn (1962) Aktiengesellschaft 2002, Van Abbemuseum / foto 3. John Körmeling (1951) HiHa 1992, Van Abbemuseum

Geen opmerkingen: